Egy nem mindennapi történet, szerelemről, árulásról, kibékíthetetlen ellentétekről. Ahol a múlt, és a jelen szálai, egymásba gabalyodva formálják a jövőt…, és egy régészeti lelet, ami megváltoztatja a történelmet.

 
Kővári Alex, fiatal, ambiciózus régész, akinek mind a magán, mind pedig a hivatásbeli élete kifogástalan. Legalább is annak tűnik, de mint tudjuk semmi nem állandó, és Alex egy este rádöbben, hogy tökéletesnek hitt kapcsolata, nem más, mint egy jól megrendezett színdarab, csupa- csupa hazugság. Mégis, a sors kiismerhetetlen, hiszen amíg az egyik kezével elvett, a másikkal olyat ajándékozott, ami csak a kiválasztottaknak adatik meg, azoknak is csak ezerévente egyszer. Teljesen véletlenül történt,…. mégis, az évszázad legnagyobb régészeti csodájára bukkantak, a Pilis völgyében.….
 
Polyáki Laura a BLT. csinos híradósa. Élete másról sem szól, mint a finom ruhákról, a tökéletes megjelenésről, a fennhéjazásról. Megteheti, hiszen vezető beosztású munkaerőként erősíti a televízió csapatát, és az ország egyik leggazdagabb embere az élettársa. Laura kiállhatatlan, kényes és nagyon – nagyon hisztérikus teremtés. Ezen rossz tulajdonságai mellett egyetlen nagyobb erélye az „orra”, pontosabban a jó szimata, ami sosem hazudtolja meg. Laurát nem hagyja nyugodni, az a hatalmas csend, ami a Pilisben zajló munkálatokat övezi. Szent meggyőződése, hogy a nagy nyilvánosság elé tárt, „aknamezős” történet, csak maszlag. És mikor rájön a valóságra, hirtelenjében megtorpan, fogalma sincs mit kezdjen a titokkal……...
 
Úrkökény Legendája mesés, múltbéli tájakra kalauzol, úgy, hogy közben a jelen szereplőinek életét is nyomon követhetjük. Éld át a csodát, és ismerd meg Úrkökény urainak, fájdalmas, szívbemarkoló, olykor kegyetlen világát… 

A bejegyzés trackback címe:

https://evettabright.blog.hu/api/trackback/id/tr182453199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása